Produkter

Som udgangspunkt forhandler vi ikke produkter, men vi kan dog skaffe det mest fornødne – eller også ved vi hvem der kan. Dette frigør os til at vælge de produkter som er bedst egnet til en given opgave.

Kamera

Vi foretrækker at bruge kameraer fra Teledyne Dalsa til 2D opgaver. Når det handler om 3D projekter, så anvender vi ofte LMI’s gocator eller Zivid’s One+


Optik

Til store chips anvender vi ofte Kowa linser. Alternativt har både Tamron og Ricoh rigtig gode linser til lidt mindre chips.


Belysning

SVL har nogle lyskilder som er meget kraftige og samtidig nemme at bruge. Når lidt mere økonomisk lys kan klare opgaven, så er Banner Engineering leveringsdygtig.


Processering

Det er tit en udfordring at få tilstrækkelig beregningskraft ind i en eltavle, men ADlink har et godt bud på hvordan man gør det. Både Dell og HP er også en mulighed, hvis man snakker traditionelle servere.


Software

Vores fornemmeste opgave er at skrive den software som løser din opgave. For at gøre dette effektivt baserer vi vores udvikling på værktøjskassen Halcon fra MvTec