Dansk Maskin Vision telefon 35 14 03 65

Sick

Det kamera fra Sick der imponere, er deres Ranger kamera som benytter sig af sheet off light metoden til at generer et 3D billede, dette foregår ved at man bevæger et emne under kameraet og en laser linje, kameraet fotografere så laser linjen feks. hver mm og stykker alle disse profiler sammen til et 3D billede. Dette er den mest sikre måde at få et detaljeret 3D billede på, og denne teknologi bruges af mange, det der gør Rangeren speciel er den hastighed dette gøres med og så har kameraet mulighed for også at optage et almindelig bilede i samme scan i både farve og monokrom, og dette er unikt for netop dette kamera.

Ranger kameraet kan bruges sammen med Halcon vision biblioteket, så man kan drage fordel af alle de 3D værktøjer det har til rådighed, og når de to ting kombineres har man et par der er svær at komme uden om hvis man skal have lavet noget i 3D i dag.

Sick har også sin Inspector serie som er en serie kamera der kan bruges til de mere simple vision applikationer, men de opgaver der løses med disse kamera kræver sjældent en vision ekspert, men løses typisk af husets egne folk.

Produkter

Under produkter ses hvilke vision biblioteker vi supportere samt hvilke mærker vi forhandler.

 Læs mere om Produkter »

Løsninger

Under løsninger kan man se lidt om hvad vision kan bruges til, samt se lidt af de løsninger vi har lavet gennem tiden.

 Læs mere om Løsninger »

Kontakt os

Her finder I Dansk Maskin Vision

Kontakt os »