Dansk Maskin Vision telefon 35 14 03 65

OCR

OCR_04.jpg

Det vigtigste for en ocr reader er at det den prøver at læse er det reelle bogstav, og der for bruger man mest vision systemer til de mere besværlige opgaver. Opgaver hvor det er sort tekst på hvidt papir i en kendt font kan læses med små systemer som Banner IVU. På billedet her over ses en tekst som er ridset ind i en metal overflade, og udfordringer er at noget af tallet er mørkt og noget er lyst så for at kunne læse en tekst som denne skal der laves nogle filtre som finder det lyse og det mørke og samler de to ting inden der forsøges at læse.

OCR_05.jpg

En tekst som den der ses her over er prikket ned i en metal overflade, og her er udfordringen at få belyst emnet så teksten træder tydeligt frem. I mange tilfælde af prikket tekst er der stører afstand mellem prikkerne, dette kan også være tilfældet ved spray print, og så skal der igen laves noget forarbejde for at finde ud af hvilke prikker der høre til et bogstav inden der læses.

OCR_06.jpg

Det kan også give problemer hvis noget af teksten kan mangle eller være overdækket, i sådanne tilfælde kræver det også et vision system frem for en reader, men der kan selvfølgelig mangle så meget af teksten at det ikke kan læses.

Produkter

Under produkter ses hvilke vision biblioteker vi supportere samt hvilke mærker vi forhandler.

 Læs mere om Produkter »

Løsninger

Under løsninger kan man se lidt om hvad vision kan bruges til, samt se lidt af de løsninger vi har lavet gennem tiden.

 Læs mere om Løsninger »

Kontakt os

Her finder I Dansk Maskin Vision

Kontakt os »