Dansk Maskin Vision telefon 35 14 03 65

Løsninger

Fiske Industrien:

Vi har gennem snart 10 år lavet flere forskellige løsninger inden for fiskeindustrien, primært inden for forarbejdning af laks.

Læs mere om Løsninger til fiskeindustrien her.

Kvalitetskontrol:

Kvalitetskontrol er nok det mest almindelige at bruge vision til, det kan være til at kontrollere mål på emner eller at en label sidder rigtigt og at alt teksten er der, vi har lavet mange forskellige typer opgaver og her kan i se et par eksempler.

Læs mere om kvalitetskontrol her.

Malerobot:

Vi har lavet 2 forskellige typer af male robot opgaver, den simple hvor de vigtige hjørner findes og sendes til robotten, og den avancerede hvor vision systemet finder og klarificere de enkelte dele der skal males.

Læs mere om malerobot her.

OCR:

OCR er læsning af tekst, og det kan være dato på labels eller type nummer på produkter, Halcon har nogle af de bedste ocr fonte på markedet, som både kan læse tal i håndskrift og endda en til læsning af blind skrift.

Læs mere om OCR her.

Overfladekontrol:

Vi har lavet flere forskellige celler til overfladekontrol af metalemner. Det kan være kontrol for ridser slag mærker eller kontrol for at en slibning har slebet hele det ønskede areal.

Læs mere om overfladekontrol her.

Robot Guidance:

Robot guidance kan bruges til meget andet end bare at samle ting op på et bånd, det kan være at guide en robot ind i huller til bearbejdning, eller detektering af kanter der skal slibes. Det er i dag også muligt at samle ting op i 3d, hvor man kan detektere emner i en palle eller samle ting op i vinkler der ikke er 90 grader på et bånd.

Læs mere om Robot Guidance her.

Produkter

Under produkter ses hvilke vision biblioteker vi supportere samt hvilke mærker vi forhandler.

 Læs mere om Produkter »

Løsninger

Under løsninger kan man se lidt om hvad vision kan bruges til, samt se lidt af de løsninger vi har lavet gennem tiden.

 Læs mere om Løsninger »

Kontakt os

Her finder I Dansk Maskin Vision

Kontakt os »