Dansk Maskin Vision telefon 35 14 03 65

Opmåling

Kvalitets_kontrol_opmling.jpg

  

En meget typisk kvalitets kontrol opgave, er opmåling af emner, enden efter bearbejdning i en CNC maskine eller efter udstansning, især bil industrien har meget høje krav til de emner de får fra deres under leverandøre, og ved at opmåle huller, udstansninger og emne breder, kan man sikre sig mod stop når emnerne skal monteres, på de fuldautomatiske montage linjer på bil farbrikkerne.

 

Kontrol af støbning

 

loesning1.png

Et andet eksempel på en kvalitets kontrol opgave kunne være at kontrollere at en plast støbning har været vellykket det kan være en simpel støbning som her hvor det er støbning af plast flasker der kontrolleres, det kunne også være nogle mere komplicerede støbninger, især hvis der er tale om at indstøbe metal i plastik skal der tit kontrolleres for u fuld støbninger eller for finner.

 

 

 Kontrol af Print eller Tryk

Kontrol_af_print.jpg

En anden typisk kvalitets kontrol opgave, er kontrol af print eller tryk, det kan være kontrol af selve trykket eller det kan være kontrol af placeringen af en label på en flaske eller kasse. Når der kontrolleres tryk som her på en ujævn overflade er halcon igen foran de fleste andre med deres deformable matching algoritme.  

 

 

Produkter

Under produkter ses hvilke vision biblioteker vi supportere samt hvilke mærker vi forhandler.

 Læs mere om Produkter »

Løsninger

Under løsninger kan man se lidt om hvad vision kan bruges til, samt se lidt af de løsninger vi har lavet gennem tiden.

 Læs mere om Løsninger »

Kontakt os

Her finder I Dansk Maskin Vision

Kontakt os »