Dansk Maskin Vision telefon 35 14 03 65

Dalsa Boa

Dalsas svar på et smartkamera system hedder Boa, og er et lille IP67 tæt kamera som egner sig godt til små og mellem store opgaver, især i miljøer som ikke egner sig til en pc løsning.

Boa fås i opløsninger fra 640*480 til 1280*960 i både Farve og monokrom, hvor de hurtigste kan tage 60 billeder pr. sek. Og de langsomste 24 billeder pr. sek. Her skal man dog huske at selv om kameraet har en hurtig DSP processor, er der grænser for hvor meget det kan nå at beregne hvis den skal gøre det 60 gange i sekundet.

Boa kommer med et standard sæt af vision værktøjer, som kan løse de fleste opgaver der passer til smart kamera, men skulle dette ikke være nok fås Boa også med Sherlock som er et vision bibliotek som også bruges til pc løsninger, og har betydeligt flere værktøjer at arbejde med.

Som noget nyt fås Boa nu også IDR model, som er specielt udviklet til læsning af koder og OCR, her er sparet på vision værktøjerne for at give plads til OCR fonte og 2d kode formater, og dette er et billigt alternativ til en pc løsning, men selv om den kan læse mange typer koder findes der stadig opgaver der egner sig bedst til pc.

Produkter

Under produkter ses hvilke vision biblioteker vi supportere samt hvilke mærker vi forhandler.

 Læs mere om Produkter »

Løsninger

Under løsninger kan man se lidt om hvad vision kan bruges til, samt se lidt af de løsninger vi har lavet gennem tiden.

 Læs mere om Løsninger »

Kontakt os

Her finder I Dansk Maskin Vision

Kontakt os »